PADLEGLEDER

Håper riktig mange finner gleden ved denne type turliv!

lørdag 18. juni 2011

Porsanger - del 4

Vi når akkurat frem til dagens nye mål, og så går fjorden hvit igjen. En øy med et samisk navn - de gamle stedsnavnene er jo borte fra kartene for lengst...  Dette til tross, her finner vi litt ferskvann, og kan etterfylle slunkne vanndunker. Bål tennes, og vi kan utforske nytt land. Mens den første øya vi erobret ble kalt "Egil Ollis Land", finner vi ikke noe treffende navn på denne. Her er bergartene blandet - både dolomitt og rødskifer i praktfulle nyanser. Spennende planter, og artige overraskelser som dere skal se...

Vi har for lengst åpent innrømmet at å padle havkajakk EGENTLIG dreier seg om - ved hjelp av kajakk å forflytte seg til stadig nye steder for å spise! Altså mere mat..

Mine to padlevenner er spente på om jeg greier å matche deres kulinariske kunster - for det er vel min tur nå - ...jeg synes de tar det med fatning da jeg spør om finsk knekkebrød med peanøttpålegg kan smake...  ...men så får de også TE til!Ny øy, og nye kontraster.Drikkevann er sikret!Hele den grønne stripen ved stranden var et belte av gressløk!Vi følte oss hensatt til sydligere trakter.Vi koste oss med bål, sov et par timer direkte i myk lyng, kokte kaffe og spiste litt til.
Sea Kingen kom en runde over oss og, og så vel at her var det ordentlig folk på tur..Hva med et tørket elghjerte? Det var sikkert vått da det havnet på øya.
Hadde man funnet dette i garasjen, hadde det bare vært noe dritt,
men her ute skapte det stor munterhet og kreative diskusjoner.
Har dere noen gang sett noen så glad over et elghjerte?

I morgen skal vi se på hva mere vi fant på våre runder på øya...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kom gjerne med konstruktive kommentarer!