PADLEGLEDER

Håper riktig mange finner gleden ved denne type turliv!

torsdag 18. april 2013

JOMFRUTUR.....

Sist oktober gikk vi til det drastiske skritt å kjøpe en K-2 - en toerkajakk!
Vi har holdt det hemmelig til nå, og med besøket fra Tyskland på plass, er det på tide å få prøvd skapningen! Evy har gitt nybåten navn, og den skal hete Bølgedans (Wellentanz) Bra navn!

Båten er en DAG-Biwok produsert i Frankrike, og har fått veldig god omtale. Ideen var at også kona skulle forsøke seg i havkajakk. Det blir spennende etter hvert.

Men nå er det Anja og Marlis som skal bli "testpilotene".  Akkurat ankommet fra 20 plussgrader, til Alta med 8 pluss i dag. Vanntemperaturen er ca. 2 grader.
Vi skal padle til Altneset, og retur - total distanse første dag blir da 28 kilometer, og det holder.Klargjøring i Russeluft, før sjøsetting. Det tiner med rekordfart nå, så all sne er råtten helt til bunns!Men før vi kommer oss av gårde, må Marlis vende hodet mot Mekka.... eller var det noe med roret??Et isflak driver forbi, og vi MÅ bort og se.Joda... det er ekte vare, så isflaket blir TÜV-godkjent, og tyskerne er fornøyde!Så bærer det utover fjorden i en ny, stødig og flott båt!

Og vi kommer tilbake til mere fra turen.....

--------------------

1 kommentar:

  1. Så bra med "tandem-båt"! Bølgedans var et veldig vakkert navn!! Da er det bare å håpe at ingen blir hengende etter når dere er ute på tur, hi-hi:-) Nydelig vær dere har, håper dere får mange fine dager sammen!

    SvarSlett

Kom gjerne med konstruktive kommentarer!